PARTNERS

De Rotterdamse Wielerkalender kan niet zonder haar partners. Zij organiseren de evenementen die wij bundelen en onder de aandacht brengen van wielrenners. Wil je meer weten over onze partners, organisatoren en verenigingen, lees dan hieronder verder en bekijk hun website.

cs010_logo

CycleSport 010
CS010 (‘CycleSport 010’) is de wielervereniging voor fietsliefhebbers uit Rotterdam en omgeving met als motto ‘samen, veilig, beter worden’.

Ben je nét pas begonnen met wielrennen? Of maak je al jarenlang kilometers en heb je reeds vele wielrentechnieken onder de knie? Iedereen is welkom bij ons. Voor meer informatie: www.CS010.cc of mail ons: info@CS010.cc.

Harbour Tour

We Are Cycling
Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 compleet verzorgde fietsevents in diverse landen voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. Met deze fietsevents verken je de mooiste plekjes van Europa met de fiets. Door de combinatie van fietsen, reizen en plezier kunnen zowel deelnemers als supporters genieten van een topsfeer. Ook dit jaar organiseren we een aantal unieke toertochten in Nederland. Er is voor ieder wat wils! Van vlakke polders tot pittige beklimmingen en van bijzondere haventerreinen tot prachtige natuur. Choose your next ride!

Wooning Zesdaagse
Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen tijdens de Wooning Zesdaagse. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma! De volgende editie vindt plaats van 7 t/m 12 december 2021.

Bekijk hier Zesdaagse TV

Ronde van Kralingen
De Ronde van Kralingen is een breed sportief evenement voor Kralingen-Crooswijk. Naast een wielerronde wordt er ook een hardloopronde georganiseerd.

Koers is Koers

Tour de Rotterdam
Gezellig fietsen met kinderen of kleinkinderen, toeren op eigen tempo of meefietsen in het peloton. Met de verschillende afstanden en tochten is er voor ieder wat wils!

FIETS KANKER KANSLOOS TIJDENS DE TOUR DE ROTTERDAM.
De Recreatietochten komen langs unieke plaatsen in en rond Rotterdam, en ook voor de Vrije Toertochten worden er altijd prachtige vernieuwde routes uitgepijld door een afwisselende omgeving. De Pelotonstocht begeleidt de deelnemers over mooie wegen. Onderweg kunnen fietsers rekenen op een uitstekend verzorgde pauzeplaats. Deelnemers worden in alle faciliteiten voorzien bij de start / finishlocatie Topsportcentrum Rotterdam.

Delta Cycling Rotterdam is veel meer dan alleen een regionale wielerploeg. Wij maken van het groeien van het fietsen in het algemeen en de mobiliteit, vitaliteit en veiligheid van Rotterdam en de Rotterdammers onze missie.

RWC Ahoy

Kom ook wielrennen bij Ahoy. RWC Ahoy is er voor beginnende en ervaren wielrenners en van jeugd tot senioren. Vanaf onze Rotterdamse thuisbasis bieden wij met onze faciliteiten, trainingen en leuke events aanbod voor verschillende type wielrenners met een passie voor onze sport.

In Rotterdam werken partijen samen om het fietsen in de stad te stimuleren. Dat doen zij onder de naam Rotterdam Op Die Fiets. In de stad wordt fietsen steeds makkelijker, leuker en aangenamer. Voor de woon-werkfietser, de koerier, de fietsfan en voor wie z’n eerste meters maakt. We roepen heel Rotterdam op: sluit je aan bij de club, óp die fiets! Zo maken we Rotterdam gezonder, groener en socialer? Op díe fiets!